veganski izziv 1

Si upaš? Sodelovati na veganskem izzivu, namreč!

Posted

Veganski izziv je brezplačni mentorski program slovenskega veganskega društva in v Sloveniji poteka že peto leto zapored – tokrat pod geslom ‘Si upaš?’. Do zdaj se ga je udeležilo kar preko 5000 ljudi. Naslednji izziv se začne že 1. januarja in bo s prenovljenimi vsebinami zagotovo nekaj posebnega.

Vsak dan v mesecu boste prejemali nasvete, napotke in odgovore na vprašanja, ki se pojavijo ob omembi veganstva. Vnaprej bodo za vas pripravili jedilnik s številnimi recepti. Preko elektronske pošte vas bo spremljal tudi veganski mentor, ki vam bo zaupal vse lokalne rastlinojede skrivnosti. Letos kot mentorica sodelujem tudi jaz, in že komaj čakam, da vas spoznam!

Z veganstvom lahko izboljšate svoje zdravje in počutje, prihranite trpljenje in življenje mnogih živali ter zmanjšate svoj ekološki odtis na Zemlji. Sprejetje veganskega izziva pomeni, da se boste prehranjevali samo z rastlinsko prehrano brez kakršnihkoli živalskih produktov, kot so meso, ribe, mleko in mlečni izdelki, jajca in med, ter brez ostalih sestavin živalskega izvora, npr. želatine. Priporočamo vam, da tudi na drugih področjih življenja začnete uporabljati izdelke, katerih pridobivanje ne povzroča trpljenja živalim (izdelki za osebno nego, kozmetični, modni in gospodinjski izdelki).

Izbor meseca ni naključje. Januar postaja svetovno zaznamovan kot ‘Veganuary’, mesec veganstva. Čas, da z novoletnimi zaobljubami naredimo nekaj dobrega zase, za okolje in za živali!

V mesecu januarju vas čakajo:
– uvodna predavanja
– kuharska delavnica
– nagradna igra za vse sodelujoče
– več kot 100 receptov
– odlični nasveti glede prehrane in zdravja
– boljše počutje in več energije
– živalim in okolju prijazen program
– zaključni dogodek

Udeležba je v celoti BREZPLAČNA!

Prijavite se lahko že danes, in sicer tule.

2 thoughts on “Si upaš? Sodelovati na veganskem izzivu, namreč!

    1. Živjo!
      Prijavite se lahko na povezavi, ki je ob koncu članka. Tam boste našli tudi obrazec z vsemi navodili.

Komentarji so onemogočeni